Riolering - rioleringverstopt.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Riolering verstopt?

Wij komen bij u met een servicewagen die specifiek is toegerust op het ontstoppen van afvoer, toilet of riool.
Met deze wagen kunnen direct de meest voorkomende verstoppingsproblemen worden verholpen.
De eerste stap is altijd het verhelpen van de verstopping. Via een ontstoppingspunt of direct vanaf het punt van de verstopping word het rioolstelsel doorgespoten om zo de verstopping te verwijderen.

Wij proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te werken door voornamelijk mechanische ontstoppingstechnieken toe te passen. Denk hierbij aan het doorspuiten van de leidingen met hogedrukunits en het vrijmaken van een geblokkeerde leiding met behulp van boorkoppen, freeskoppen, kettingen en snijmessen.

Reparatie

Bij een verstopte riolering is er vaak naast het ontstoppen ook behoefte aan het repareren van een riolering. Vaak komt dat door een defect in de afvoerleiding, wij kunnen dit gehele traject verzorgen, zowel binnen als buiten.
Problemen met de riolering komen meestal onverwacht en dienen vaak snel opgelost te worden omdat men vaak geen gebruik meer kan maken van het toilet, douche etc.
Wij zorgen ervoor dat het opengebroken straatwerk weer wordt teruggebracht in de oude staat na de werkzaamheden.

Camera inspectie
                                                                                                
Rioleringen kunnen door ons worden gecontroleerd met behulp van camera-inspecties.


Mochten de problemen ondanks het ontstoppen niet verholpen zijn, dan zouden wij desgewenst nog een camera-inspectie kunnen uitvoeren om na te gaan of er andere oorzaken voor de verstopping zijn.

Met een camera bekijken wij uw riool van binnen en maken we een DVD-opname. Zo kunnen we achterhalen of de riolering goed is aangesloten of  dat er bijvoorbeeld geen obstakels (zoals boomwortels) in de riolering zitten.


Stank opsporen

Bij stank in huis kan de riolering ook uitgerookt worden met een rookmachine. Door middel van de rook kan het probleem gemakkelijk getraceerd worden waarnaar we dit vervolgens ook kunnen oplossen.                      

Vernieuwing

Door de jarenlange ervaring die wij hebben met rioolaanleg, weten wij als geen ander, waar een goed aangelegd riool aan moet voldoen.
Heeft uw nieuwbouwwoning een rioolstelsel nodig? Wij hebben ruime ervaring met het aanleggen van riolering, of het nu om nieuwbouw gaat of renovatie.

Wanneer kiest u voor een nieuwe riolering?
Als u regelmatig klachten heeft van een verstopping, stankoverlast of wateroverlast, is uw riolering niet meer in goede staat.
Bij het aanleggen van riolering werken wij met hoogwaardige materialen. Het aanleggen van uw riolering voeren wij van begin tot eind uit. Dit houdt in dat wij ook de eventuele graaf- en breekwerkzaamheden voor onze rekening nemen.
Met andere woorden: wij vervangen de riolering, maar zorgen dat uw straatwerk wordt teruggebracht  in nette staat.


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu